KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Turna Bucağı İlkokulu

Turna Bucağı İlkokulu

Pınarbaşı Mahallesi Şeyh Edebali Caddesi Göksun /Kahramanmaraş
Vizyon
Biz istiyoruz ki; Yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve personelimizi; • Sevinci, mutluluğu, hüznü paylaşsın, • İnsanları yönetmek değil, insanlarla yönetme noktasına gelsin, • Elde olanla yetinmeyip hep daha iyiyi istesin, • Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkânları sonuna kadar kullansın, • Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin, • Sadece bilgiyle değil, bildiklerini uygulamayla başarılı olunacağını bilsin, • Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın, • Kimden geldiğine bakmadan tüm doğruları kabullenebilsin. • Yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlık yapan, • İnsanlığın temsilcilerini yetiştirmeyi amaçlayan bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi; ATATÜRK ilke ve esaslarına bağlı, vatanını ve milletini seven, Milli ve manevi değerlerimize bağlı, kendine güvenen, karakterli, hoş görülü, toplumsal farklılığımızı zenginliğimiz olarak kabul eden kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek,bireyler olarak yetiştirmek.
Kütüphane Kitap Sayısı :5653
Öğretim Şekli :Okulumuzda Ana sınıfı ikili eğitim yapmakta,ilkokul ise normal eğitim yapmaktadır.
Ders başlama saati: 08:30 Ders bitiş saati: 13:55
Okulumuzun ısınması yakıt olarak kömür kullanılarak kaloriferle sağlanmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezinde olup ulaşım sıkıntısı yoktur.
Okulumuz ilçemizin Pınarbaşı mahallesinde bulunmaktadır
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz, İlimiz Kahramanmaraş´a 65 km mesafede olup İlçe merkezinde bulunmaktadır.