KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Turna Bucağı İlkokulu

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında yaptığımız sözlük yarışmasında Çiçekler Sözlüğü birinci oldu.

Kas

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Bilen Oturur " etkinliği düzenledik.

Nis

Okulumuz da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğrencilerimizin hazırladığı etkinliklerle kutlandı.

Nis

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Adana Sanat Tiyatrosu ekibi "iyiliğin gücü" adlı oyunu okulumuz ilkokul öğrencilerine sergilemişlerdir. Adana Sanat Tiyatrosu ekibine teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İlçe Jandarma Komutanı Mustafa KARAKAYA koltuğunu, okulumuz 4.sınıf öğrencimiz İbrahim Ethem BOZGEYİK'e devretti.

Nis

Fatih ilkokulu rehber öğretmeni Mikail KOÇ koordinesinde ilçemiz merkez ilkokulları arası düzenlenen "Şiire ve Şaire Vefa" konulu şiir okuma yarışmasının finalinde okulumuz 4/B sınıfından İbrahim Ethem BOZGEYİK 2. olmuştur. Yarışmayı düzenleyen başta Fatih ilkokulu Müdürü Ayhan ACER olmak üzere tüm emeği geçenlere, öğrencimize, öğretmeni Halis KAYA'YA ve öğrencimizin ailesine teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Turna Bucağı İlkokulu Müdür Yardımcısı olarak atanan Hacı Fatih ÖZDEMİR hocamıza hayırlı olsun der, yeni görevinde başarılar dileriz

Nis

İLKBAHAR HATIRASI ETKİNLİĞİNDEN DOLAYI ÖĞRETMENİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Nis

Otizm spektrum bozukluğu, doğuştan gelen ya da yaşamın ilk yıllarında ortaya çıkan karmaşık bir nöro-gelişimsel farklılıktır. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.